Logo Laauwik
Waalsprong Lent, stedelijk wonen in een dorps karakter
kunnen wij u helpen

Waalsprong Lent

Waalsprong Lent op de kaart gezet

Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout, ontstaat een nieuw stadsdeel: de Waalsprong. Met een schitterende ligging aan de rivier en de oude binnenstad op een steenworp afstand. Gevarieerd wonen met in de toekomst een eigen nieuw centrum, veel groen, dorpse elementen en volop recreatiemogelijkheden.

Waalsprong Lent is een nieuwe, levendige wijk direct gelegen aan de stadsentree bij de Prins Mauritssingel. Deze nieuwe wijk is onderdeel van het dorp Lent en sluit heel natuurlijk aan bij haar omgeving met zijn typische dorpslinten en Betuwse bebouwing.

Wonen in Waalsprong Lent verenigt de meest uiteenlopende wensen, en hoort bij zowel Lent als Nijmegen. Zonder dat je de stadsbrug over hoeft kun je genieten van de gezelligheid van Lent, waar je leuke winkeltjes, horeca en een rijk verenigingsleven vindt. En voor wie uitgebreid wil shoppen, eten, terrasje of filmpje wil pakken, ben je echt binnen no time in de binnenstad van Nijmegen.

En wat is het gebied waarin Waalsprong Lent ligt prachtig! De dijk met uitzicht op de oude stad Nijmegen en het rivierenlandschap van de Waal, waar je eindeloos kunt wandelen, fietsen, joggen en skaten. Bovendien biedt de toekomstige Landschapszone met prachtige waterplassen nog meer mogelijkheden om te genieten van de natuur en recreatie.

Zowel met de auto, fiets als openbaar vervoer kunt u heel eenvoudig van en naar Lent. Bovendien bent u met de auto via de A15 zo richting het Noorden of Westen van het land.

Waalsprong Lent: Leven zoals het bedoeld is!

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Gezelligheid in Nijmegen Brug naar Nijmegen Laauwik fase 3, ligging
fase3.wonen-in-laauwik.nl achtergrondplaat