Logo Laauwik
Waalsprong Lent, stedelijk wonen in een dorps karakter
kunnen wij u helpen

Smaakmakers

Alle ingrediënten om lekker te wonen

Goed wonen is als een zorgvuldig samengesteld menu. Alle ingrediënten samen vormen een heerlijk gerecht, en je maakt zelf de keuze uit het à la carte menu. En Waalsprong Lent biedt een gezond en smaakvol menu; met veel verschillende voorzieningen en activiteiten. Waalsprong Lent is een wijk die voortreffelijk smaakt!

De Smaakmakers van Waalsprong Lent:

1 Thermioncomplex met park
Het Thermioncomplex neemt een centrale functie in de wijk in. Er komt ruimte voor kantoren, horeca, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlenende bedrijven. Hier ga je elkaar zeker ontmoeten, hetzij bij de tandarts of fysiotherapeut, of gezellig op het terras of in het parkje.

2 De Ster
Het Voorzieningenhart De Ster biedt plaats aan basisschool Het Talent, kinderopvang, consultatiebureau, theaterzaal, sporthal, jongerencentrum, verenigingsleven, cursussen, bar, enzovoort.

3 Supermarkt
Realisatie van een grote buurtsuper in Waalsprong Lent. Tevens is hier een kleine horecagelegenheid.

4 Algemene begraafplaats
Dit is een in functie zijnde begraafplaats, een oase van rust en respect voor het verleden.

5 Fietstunnel
Via de fietstunnel snel naar de westelijke delen van de Waalsprong en met de fiets ook heel gemakkelijk naar het centrum van Nijmegen over de Snelbinder, de moderne fietsbrug over de Waal.

6 Notenlaantje
Het Notenlaantje is een prachtig laantje met stokoude notenbomen en is een centraal langzaamverkeersroute in Waalsprong Lent. De nieuwe fietsroute tussen Arnhem en Nijmegen, Het Rijnwaalpad (gereed in 2012) voert ook over het Notenlaantje..

Thermioncomplex De Ster Brug naar Nijmegen
fase3.wonen-in-laauwik.nl achtergrondplaat