Logo Laauwik
Waalsprong Lent, stedelijk wonen in een dorps karakter
kunnen wij u helpen

Laauwik Fase 3

Sinds zaterdag 17 september in verkoop!

Na de succesvolle verkoop van de eerste woningen in Laauwik is AM zaterdag 17 september gestart met de verkoop van de volgende fase van woningen. Het gaat dan om zowel herenhuizen (14) aan de Vrouwe Udasingel (Salamancastraat) als om compacte geschakelde twee-onder-een-kapwoningen (10) en 1 halfvrijstaande woning aan de Castiliëstraat (vergelijkbaar met de zogenaamde Singelwoningen)

Herenhuizen
De herenhuizen worden gebouwd aan de Salamancastraat, een parallelweg langs de bekende Vrouwe Udasingel en sluiten aan op de reeds aanwezige bebouwing. Ze krijgen een diepe tuin van 11 meter op het zuiden. Door toepassing van diverse kleuren bakstenen en verschillende dakvormen is architect Hans Been er in geslaagd een gevarieerd gevelbeeld te ontwerpen. De woningen met een woonoppervlakte van 123 tot 140 vierkante meter en gelegen op kavels in grootte variërend van 130 tot 222 vierkante meter worden tegen een uiterst scherpe prijs aangeboden.

De twee-onder-een-kap-woningen en de vrijstaand geschakelde woning
Deze woningen worden gerealiseerd aan de Castiliëstraat en zijn vergelijkbaar met de Singelwoningen die AM in een eerder fase in Laauwik heeft verkocht en inmiddels in aanbouw heeft genomen. De woningen hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 154 m² en worden met name gekenmerkt door de vele ruimte op zowel de begane grond als op de eerste en tweede verdieping. De tuin heeft een mooie diepte van 13 meter.

Architectuur
De woningen onderscheiden zich verder door hun architectuur waarbij gebruik wordt gemaakt van mooie materialen, duurzame oplossingen en karakteristieke kenmerken als bijvoorbeeld dakoverstekken, verspringend metselwerk en grote raampartijen. Voor wat betreft de verwarming van de woningen is gekozen voor een comfortabele vloerverwarming in de zowel de woonkamer als de keuken. Er worden talloze mogelijkheden aangeboden de woningen geheel aan de kopers wensen te laten voldoen.

Lent
Nabij het huidige voorzieningenhart van Lent en zeer nabij toekomstig te realiseren voorzieningen gelegen, bieden de woningen verrassend veel ruimte, zowel binnen als buiten de woning. De woningen liggen bovendien naast de groene fietsroute van de Visveldsestraat. Zowel de starters als de mensen die groter willen wonen, worden bediend. Voor starters bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de starterslening van de gemeente Nijmegen.

Verkoop gestart
Meer informatie over de plannen kunt u verkrijgen bij de makelaars van Strijbosch Thunnissen Makelaars (024-365 10 10) of Hans Janssen Makelaars (024-324 42 44).

Ook kunt u via het interesseformulier op deze site kunt u uw gegevens bekend maken en zal de makelaar contact met u opnemen.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Laauwik fase 3, herenhuizen Laauwik fase 3, twee-onder-een-kap woningen Laauwik fase 3, situatie Laauwik fase 3, omgeving Laauwik fase 3, sfeerbeeld
fase3.wonen-in-laauwik.nl achtergrondplaat